STVORENA ZA MEDITERAN – SOLLEONE JAHTA

luksuz-voznja-nautika-solleone-jahta-mediteran (99)Ovaj brod je napravljen na novoj Swan 115 S platformi, dizajniran je od strane njemačkog studia Frers i nosi naziv Solleone. Ova jahta iz snova je stvorena za dugotrajno jedrenje po Mediteranu i sigurni smo da će vam ovaj brod pružiti nezaborano iskustvo.

Ako želite ovim brodom upravljati kao pravim jedrenjakom, onda vam je potrebno 5 članova posade koji će biti na palubi. Ručno upravljanje ovog broda je vrlo komplicirano i zahtjeva rad više ljudi koji će usmjeravati i pomicati jedra. Ako ste ikada poželjeli osjećati se kao pirat na velikoj palubi broda, Solleone jahta vam to može pružiti.

Naravno, ova jahta pruža i mogućnosti relaksacije i uživanja. Kabine koje se nalaze u trupu plovila nude vrlo luksuzan interijer u kojem ćete se moći opustiti. Za interijer je zadužen talijanski dizajner Mikele Boanan, koji je napravio sofisticirano, funkcionalno i luksuzno okruženje u kojem možete uživati. Talijanski stil će vas zaista impresionirati i vjerujte nam na riječ da nećete znati je li vam ljepše na palubi broda ili u intimnom okruženju interijera. Unutrašnjost ovog broda sarži dvije prostrane kabine za spavanje, ogroman apartman s kupaonicom, bar, blagovaonicu i kuhinju.

Solleone je jahta koja je napravljena za akciju, a sa brzinama od 25 čvorova sigruno ćete je i imati.

V.P.

Više o svemu pročitajte na www.luxmagazine.hr

Bookmark the permalink.

Comments are closed.