INOVATIVNI KONCEPT JEDRENJAKA – SLOOP

luksuz-jahta-nautika-koncept-jedrenjak-sloop-99Neverovatni koncept 50 metara dugačkog jedrenjaka, delo je Marka Ferarija i Alberta Frankija…

Nozi nazi Sloop, a predstavlja brojne inovativne i kul elemente, poput pramca koji će vlasniku dati mogućnost da uživa u besprekornom stilu i komforu, u neverovatno glatkoj vožnji, koja se dosta razlikuje od onih na brodovima tradicionalnih dizajna.

Na ovom jedrenjaku ima dovoljno mesta za osam gostiju, unutar tri kabine i prostranog vlasničkog apartmana. Plan prostora može biti adaptiran tako da postoje četiri kabine, ukoliko postoji potreba za smeštanje 10 gostiju. Na krmi, putnici će moći da uživaju u klubu sa đakuzijem i idealnim prostorom za uživanje u spektakularnom pogledu.

Sloop koncept jedrenjaka ima i modernu kućicu na palubi, koja je dizajnirana od strukturnog aluminijuma i stakla, sa širokim prozorima u plafonu. Otvoreni kokpit sadrži i trpezarijski prostor, savršen za elegantnu večeru sa deset gostiju, koji se mogu opustiti i uživati, zaštićeni od svih vremenskih uslova.

CIJELI ČLANAK PROČITAJTE na www.luxilife.rs

Tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.