Gliser Four Winns S215

S215_static1FOUR WINNS S 215 je klasični vrhunski brzi morski gliser. STABLE VEE specijalno patentirano korito i jedinstveni 11-slojni trup daju mu masivnost, čvrstoću, odlične manevarske sposobnosti, primjernu lateralnu stabilnost i relativno nisku potrošnju goriva. S duljinom od 7,01 metara gliser je to i za veću obitelj (čak do 9 osoba). Unutrašnjost može biti spavaonica za dvije veće osobe, a na raspolaganju im je i WC.
4AC_FW_215-2006U kokpitu je, naravno, šank s vodom, radna ploha i veliko spremište s kantom za otpatke. Sjedala su ergonomska, patentirana – ConfortRide, podesiva, okretna, a zadnja klupa je “U” oblika. Tehnička rješenja na brodu i precizni – praktični detalji su rezultat; tradicije, razvoja i inženjerskih aktivnosti na gliserima Four Winns, koji su poznati po svojoj kvaliteti i trajnosti.

Detalji poput povišene ograde, velikog otvorivog pramčanog prozora,većih spremišta po brodu,samopraznećeg kokpita, prolaza s platforme, prolaza na pramac, sportske grafike, itd., doprinose ukupnoj dopadljivosti i upotrebljivosti glisera.
88D_FW_215_web_1Kad se svemu doda i zasebna, zatvorena strojarnica – koja ima veliki poklopac s podizanjem na elektro-lift, postaje jasnije zašto je ovaj gliser jedan od najprodavanijih u klasi!

IZVORNIK: bravo-makarska.hr

Bookmark the permalink.

Odgovori